Marit Blom

Marit Blom

Algemeen fysiotherapie
Manuele therapie
Sportfysiotherapie

Mijn naam is Marit Blom, ik ben 38 jaar en ik kom uit Mariahout.

Na mijn afgeronde opleiding fysiotherapie in 2005 aan de Fontys Hogeschool Eindhoven heb ik 2 Master na Master opleidingen gevolgd aan de Vrije Universiteit van Brussel: manuele therapie en sportfysiotherapie.

Ik heb zelf op hoog niveau getennist, daarom hebben o.a. sporters mijn interesse. Ik weet als geen ander hoe vervelend het is om je sport niet te kunnen beoefenen!

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in schouder-, hoofdpijn-, duizeligheids- en kaakklachten. Ik ben ook lid van het Schoudernetwerk Zuid-Oost Nederland.

Voor elke patiënt probeer ik de behandeling te bieden, gebaseerd op de laatste evidentie, die voor hem of haar passend is. Daarbij kan ik de manuele therapie en sportfysiotherapie heel goed combineren!

In de praktijk geef ik ook nog les aan een aantal medische fitnessgroepen en ik begeleid stagiaires voor de opleiding manuele therapie.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Onze fysiotherapie praktijk is gevestigd in regio Zeeland – Uden. Heeft u vragen of heeft u lichaamsklachten? Maak een afspraak, wij helpen u graag!