fys-optima

facebooktwitter

Reacties

Nek-armtriatlon:

Met 61 jaar willen de botjes niet altijd meer wat jij wilt, dus ben ik in januari begonnen met de triatlon training 1x per week een uurtje. Nu een half jaar verder en ik kan zeggen "HET WERKT ECHT". Dit mede te danken aan de goede begeleiding, maar je moet het wel zelf willen en zelf doen. Met deze speciale therapie ben ik toch weer aardig op weg om mijn werkzaamheden te kunnen doen zoals ik gewend ben om ze te doen.

Rugtriatlon:

Even een kort woordje over de rugtriatlon. Sinds enkele jaren heb ik rug klachten, de tussenwervels zijn versleten. Het advies was; sport specifiek voor de rug. Zo ben ik terecht gekomen bij de rugtraining bij de fysiotherapie. Sinds een half jaar ga ik 1x per week 1 uur sporten en wandel en fiets ik veel.Als ik nu last heb van mijn rug ben ik vlugger klachten vrij dan voorheen. En dan zeg ik; met dank aan de rugtriatlon. Want dan voel ik toch wel wat dat betekent.  (vrouw 57 jaar)

Rugtriatlon:

In de afgelopen vijf jaren ben ik heel veel bezig geweest met onderzoeken en verschillende therapieën voor mijn rug. Er kwam niet echt een duidelijke oorzaak naar voren wat mijn pijn veroorzaakte. Langzaamaan ging het door de fysio en ceasartherapie wel wat beter. Via hen werd mij geadviseerd om te beginnen met de Rugtriatlon om mijn rug sterker te maken. Dit heeft een hele grote invloed op mij gehad.Ik ben nu, een jaar verder, bijna klaar met de triatlon. Ik heb nu veel minder rugklachten en ik merk dat ik fysiek sterker ben geworden. Dit dankzij de rugtriatlon!!! (jongedame van 18 jaar)