Aidan Harrison

Algemeen fysiotherapie
Handtherapie
Chronische pijn

Mijn naam is Aidan Harrison en ik werk sinds December 2022 bij Praktijk Fysiotherapie Zeeland. Ik werk sinds 2017 als fysiotherapeut, eerst in Eindhoven en daarna in Amsterdam. Hiervoor heb ik bedrijfsadministratie gestudeerd. Naar aanleiding van een ernstig auto ongeluk in deze tijd, waarbij ik door een complex revalidatieproces ben gegaan, ontdekte ik mijn passie voor het helpen van mensen.

Tijdens de studie en ook na het afronden hiervan raakte ik geïnteresseerd in de verbindingen tussen lichaam en geest. Daarom heb ik mijn minor in de richting psychologie in Zuid Korea gevolgd. Ook heb ik bijscholing gevolgd betreffende chronische pijnklachten toen ik voor OCA werkte in Eindhoven

Daarnaast geniet ik van activiteiten waarbij handcoördinatie belangrijk is, daarom heb ik gestudeerd voor handfysiotherapie en werk ik nu als handfysiotherapeut.

Ik werk graag met mensen samen om te proberen de kwaliteit van hun leven te verbeteren.

Ik ben werkzaam van maandag tot en met donderdag.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Onze fysiotherapie praktijk is gevestigd in regio Zeeland – Uden. Heeft u vragen of heeft u lichaamsklachten? Maak een afspraak, wij helpen u graag!