fys-optima

facebooktwitter

 

Een afspraak maken

Wilt u bij ons een afspraak maken?

 

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen. - 0486 - 451503 - U krijgt een van onze medewerkers van Praktijk Fysiotherapie Zeeland aan de telefoon of u kunt onze voicemail inspreken (inspreken is ook na sluitingstijd mogelijk).
Op werkdagen bellen we u in principe dezelfde dag tussen 12:00 - 13:00 uur of tussen 16:00 - 17:00 uur terug.

Telefonisch wordt een inventarisatie gemaakt van uw klachten en uw hulpvraag. Aan de hand van deze informatie zal in overleg met u een afspraak worden gemaakt. De eerste afspraak bestaat meestal uit een intake en onderzoek waaraan direct een behandeling wordt gekoppeld. Wij werken op deze manier om U beter van dienst te kunnen zijn en direct met uw behandeling kunnen starten. Houdt u daarom rekening met een uur voor de eerste afspraak.
U kunt ook het contactformulier invullen om contact met ons op te nemen, of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Legitimatie

Sinds korte tijd zijn ook fysiotherapeuten verplicht naar legitimatie te vragen. Het is daarom handig als u een geldig legitimatiebewijs meebrengt bij uw eerste afspraak. Daarnaast zullen wij u vragen een handdoek mee te nemen naar de praktijk.