Henriëtte van Gaal

Henriëtte van Gaal

Algemeen fysiotherapie
Bekkenfysiotherapie

Mijn naam is Henriëtte van Gaal en ik ben praktijkeigenaar van de Praktijk Fysiotherapie Zeeland.

Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Eindhoven in 1985. Het vak fysiotherapie is een enorm mooi vak en kent veel specialisaties. Een aantal ervan heb ik ook gevolgd. Buiten de bij- en nascholing die als fysiotherapeut verplicht is, heb ik in 2004 de opleiding bedrijfsfysiotherapie afgerond. Met als voornaamste doel de mens in relatie tot werk beter te kunnen begeleiden. De opleiding Dry Needling heb ik afgerond in 2013.

Echter wat me bleef bezighouden, was de specialisatie bekkenfysiotherapie. In 2017 heb ik de master bekkenfysiotherapie afgerond aan de SOMT University Amersfoort. Het bekkengebied is een complex gebied. Problemen in de bekkenbodem waardoor incontinentie, pijnklachten en klachten rondom seksualiteit kunnen ontstaan, vergen de juiste behandeling. Persoonlijke aandacht, vertrouwen en inzicht geven zijn belangrijke onderdelen binnen mijn behandeling. Verder vind ik het belangrijk om de beste behandeling te geven, voortkomend uit de laatste wetenschappelijke onderzoeken.

Daarnaast werk ik samen met masters bekkenfysiotherapie in de regio om zoveel mogelijk onderlinge afstemming te optimaliseren en werken we samen met urologen, MDL-artsen en gynaecologen in de omgeving.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Onze fysiotherapie praktijk is gevestigd in regio Zeeland – Uden. Heeft u vragen of heeft u lichaamsklachten? Maak een afspraak, wij helpen u graag!