Naomi van Els - Weerts

Naomi van Els – Weerts

Algemeen fysiotherapie
Oncologiefysiotherapie i.o.
Oedeemtherapie

Mijn naam is Naomi Weerts en ik ben sinds 2016 werkzaam bij Praktijk Fysiotherapie Zeeland. Ik ben in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut op de HAN in Nijmegen. Daarna heb ik twee jaar in Duitsland gewerkt waar ik de opleiding tot oedeemfysiotherapeut heb gevolgd. Vanuit daar heeft mijn interesse en ervaring in de oncologie zich verder ontwikkeld.

In 2015 ben ik weer gedeeltelijk in Nederland gaan werken in Volkel en Odiliapeel. Ik heb in de periode van 2013 tot 2015 verschillende cursussen gevolgd, waaronder de cursus schouderrevalidatie en cursussen voor fysieke training bij senioren en motoriek van de ouder wordende mens.

In 2016 ben ik naast mijn werk in Volkel/Odiliapeel ook in Zeeland gaan werken. Ik had het bij Praktijk Fysiotherapie Zeeland erg naar mijn zin en daarom ben ik hier volledig gaan werken.

Vanwege mijn interesse in de oncologie heb ik in 2016 een cursus fysiotherapie bij oncologische cliënten gevolgd. Na deze cursus was voor mij duidelijk dat ik me verder wilde ontwikkelen binnen de oncologiefysiotherapie. Zodoende ben ik in 2018 gestart met de Master oncologiefysiotherapie op de Avans+ in Breda. Sinds 2019 ben ik lid van Onconet en Fyneon; twee oncologienetwerken waarvoor ik regelmatig naar bijeenkomsten ga en bijscholing volg.

Ik ben aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Onze fysiotherapie praktijk is gevestigd in regio Zeeland – Uden. Heeft u vragen of heeft u lichaamsklachten? Maak een afspraak, wij helpen u graag!