Naomi van Els - Weerts

Naomi van Els – Weerts

Algemeen fysiotherapie
Oncologiefysiotherapie
Oedeemfysiotherapie

Mijn naam is Naomi Weerts en ik ben in 2013 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut op de HAN in Nijmegen. Na mijn opleiding heb ik twee jaar in Duitsland gewerkt waar ik de opleiding tot oedeemfysiotherapeut heb gevolgd. Vanuit daar heeft mijn interesse en ervaring in de oncologie zich verder ontwikkeld.

In 2015 ben ik weer gedeeltelijk in Nederland gaan werken en ik ben sinds 2016 werkzaam bij Praktijk Fysiotherapie Zeeland. Mijn interesse ligt met name in de chronische patiëntenzorg, geriatrie, oedeem en oncologie. Ik heb hiervoor in de periode van 2013 tot 2016 verschillende cursussen gevolgd. Vanwege mijn interesse in de oncologie ben ik in 2018 gestart met de Master oncologiefysiotherapie op de Avans+ in Breda en heb deze in Juni 2021 met succes afgerond.

Ik heb het altijd interessant gevonden om met chronische cliënten te werken en dan met name de oncologische cliënten. Het feit dat ik met mijn kennis en expertise in dit zeer heftige en innemende proces een rol kan spelen vind ik heel bijzonder en dankbaar werk. Ik probeer cliënten in de periode tijdens of na kanker zo goed mogelijk te begeleiden in elke fase van de ziekte. Daarbij kun je denken aan het trainen/revalideren tijdens of na de behandelingen of behandeling van de gevolgen van kanker, maar ook het verbeteren van de kwaliteit van leven als genezing niet meer mogelijk is.

Sinds 2019 ben ik lid van Het Fysiotherapie Netwerk Oncologie (FyNeOn). Dit is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten, gespecialiseerd in de oncologie, die samen streven naar kwalitatief hoogwaardige zorg. Hiervoor ga ik regelmatig na bijeenkomsten en volg ik bijscholingen.

Ik ben aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Onze fysiotherapie praktijk is gevestigd in regio Zeeland – Uden. Heb je vragen of heb je lichaamsklachten? Maak een afspraak, wij helpen je graag!