Sophie Delemarre

Sophie Delemarre

Algemeen fysiotherapie

Ik ben Sophie Delemarre en sinds februari 2020 ben ik bij Praktijk Fysiotherapie Zeeland werkzaam. In 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op de Fontys Paramedische Hogeschool. Na mijn afstuderen heb ik ruim een jaar in Duitsland gewerkt, waarna ik weer terug ben gekomen naar Nederland.

Voor mijn afstuderen heb ik mijzelf verdiept in ruiterfitheid, waardoor ik sinds 2017 verbonden ben aan Science&Equine. Hiervoor schrijf ik reviews van wetenschappelijke artikelen. Vanuit mijn interesse in de paardensport ben ik begonnen met de opleiding Ruitervitaal Coach KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond), waarmee ik ruiters nog beter kan begeleiden in de praktijk.

Doordat ik mensen graag help om motivatie in zichzelf te vinden, ben ik mij gaan verdiepen in de meer chronische aandoeningen. Zo heb ik de opleiding tot Claudicatio-, Long- en Coronatherapeut gevolgd en ben ik verbonden aan het Chronisch Zorgnet.

Ik ben aanwezig op dinsdag en donderdag.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Onze fysiotherapie praktijk is gevestigd in regio Zeeland – Uden. Heeft u vragen of heeft u lichaamsklachten? Maak een afspraak, wij helpen u graag!