Sophie Delemarre

Sophie Delemarre

Algemeen fysiotherapie
Gecertificeerd Vaat-, Long- en Coronatherapeut

Ik ben Sophie Delemarre en sinds februari 2020 ben ik bij Praktijk Fysiotherapie Zeeland werkzaam. In 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op de Fontys Paramedische Hogeschool. Na mijn afstuderen heb ik ruim een jaar in Duitsland gewerkt, waarna ik weer terug ben gekomen naar Nederland.

Doordat ik mensen graag help om motivatie in zichzelf te vinden, ben ik mij gaan verdiepen in de meer chronische aandoeningen. Zo heb ik de opleiding tot Claudicatio-, Long- en Coronatherapeut gevolgd en ben ik verbonden aan het Chronisch Zorgnet & het longnetwerk Fysuvo. Binnen dit netwerk heb ik me gericht op het verbeteren van dataverzameling, en ben ik kartrekker voor regio Uden. Ik zie ook regelmatig ‘jonge’ mensen met vaat- en longklachten.

Voor mijn afstuderen heb ik mijzelf verdiept in ruiterfitheid, waardoor ik sinds 2017 verbonden ben aan Science&Equine. Hiervoor schrijf ik reviews van wetenschappelijke artikelen. Hierdoor kan ik ruiters nog beter begeleiden in de praktijk. Ik ben aangesloten op bij het ZorgNetwerk Voor Ruiters als bestuurslid en ben hier verantwoordelijk voor wetenschappelijke kennisontwikkeling.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut, ben ik werkzaam voor de hippische sportbond (KNHS) als nationaal classifier.

Ik ben aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Onze fysiotherapie praktijk is gevestigd in regio Zeeland – Uden. Heeft u vragen of heeft u lichaamsklachten? Maak een afspraak, wij helpen u graag!