Renée Oomen

Renée Oomen

Algemeen fysiotherapie
Psychosomatische fysiotherapie i.o.
Handtherapie

Mijn naam is Renée Oomen en in 2014 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute. Tijdens deze opleiding aan de Avans Hogeschool in Breda heb ik voor het eerst écht kennisgemaakt met de praktijk, tijdens mijn eerste stage in 2011. Nu ben ik sinds 2017 met veel plezier aan het werk bij Praktijk Fysiotherapie Zeeland.

De afgelopen jaren heb ik niet stil gezeten. In 2018 heb ik de opleiding tot handtherapeute succesvol afgerond, waardoor ik mensen met hand en polsklachten goed kan helpen.

In 2016 heb ik de cursus tot runningtherapeut gevolgd, waarbij je hardlopen inzet als medicijn. Deze therapievorm heeft mij aan het denken gezet, waardoor ik mij steeds meer ben gaan interesseren in het psychische stukje van de mens. Wat doen de hersenen met ons lichaam? Wat zit daar “tussen de oren”?

Vanuit deze interesse ben ik in 2019 gestart met de driejarige masteropleiding psychosomatische fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Hierbij vind ik het fijn om naar het persoonlijke verhaal achter de lichamelijke klachten te luisteren. Persoonlijkheid, aandacht en betrokkenheid staan voor mij bij elke behandeling voorop.

Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Onze fysiotherapie praktijk is gevestigd in regio Zeeland – Uden. Heeft u vragen of heeft u lichaamsklachten? Maak een afspraak, wij helpen u graag!